Špatně obarvené vlasy

20.06.2011 17:39

Barvení vlasů se doma vždy nemusí  povést

Barvení vlasů doma nedoporučujeme. Pokud se přece jen rozhodne, že si změníte barvu vlasů podomácku, zvolte raději jen barevný přeliv. Díky slabé chemické reakci přeliv vlasy nevybarví tak do hloubky. Ušetříte si tak spoustu potíží se špatně zvoleným barevným odstínem, nebo nepřesným postupem barvení. Případná náprava barvených vlasů nebude pro Vás tak složitá a finančně i časově nákladná.

Oprava špatně obarvených vlasů - postup

Pokud se zrovna nacházíte v této ne zrovna příjemné situaci, nezoufejte – vše se dá ještě zachránit !! Možná se to nezdá, ale špatně obarvené vlasy je celkem běžná situace. Níže jsme pro Vás připravili postup jak vše napravit.

Jak na to? Ve většině případů se musí nejprve barva na vlasech zesvětlit (stáhnout) přípravkem pro zesvětlování – provede se vymývací lázeň. Vlasy se vysuší a podle dosaženého výsledku (zesvětlení) se zvolí vhodný odstín barvy. Následně naneseme namíchaný zvolený odstín barvy a novou barvu necháme působit.  

Po uplynutí potřebné doby působení nové barvy, vlasy 2x umyjeme šamponem na barvené vlasy a naneseme regenerační masku. Vlasy dále opět opláchneme, vysušíme ručníkem a případně účes upravíme střihem. Po střihu vlasy lehce prosušíme fénem, naneseme ke kořínkům vlasů pěnové tužidlo pro objem (ve spreji).

Na konečky vlasů naneseme vyživující olejíček - chrání vlasy proti teplu a krepatění a zároveň dodá vlasům hebkost a lesk. Dále vlasy vyfoukáme přes kulatý kartáč do požadovaného tvaru. Pro doladění účesu naneseme například modelovací vláknitou gumu, nebo vlasy nalakujeme.

Doporučujeme používat:

  • Šampon na barvené vlasy Matrix
  • Vyživující masku Matrix na barvené vlasy – použít 1-2x týdně
  • Vyživující a chránící olejíček  - Design Pulse Matrix  

Pokud si nebudete vědět rady nebo si na opravu barvených vlasů sami netroufáte, bez obav se na nás obraďte, rádi Vám poradíme nebo opravu barvených vlasů provedeme za Vás k Vaší nejlepší spokojenosti.

Krásný den Vám přeje Vaše kadeřnice

Kateřina Škardová

Přejít na kontakt          Přejít na ceník služeb          Přejít na akční nabídku       Zpět na hlavní stránku

—————

Zpět


Katalog firem